Op zoek naar advocaat zoetermeer?

 
advocaat zoetermeer
Advocaat Zoetermeer: gespecialiseerde en goedkoper advocaat Zoetermeer.
Home / Advocaat / Advocaat Zoetermeer. Advocaat Zoetermeer ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de advocaat in Zoetermeer of Zoetermeer? Indien het kostenaspect bij u meespeelt dan bent op zoekt een wolderwijd jurist.
projectmanagement
KOERSELMAN advocaten.
onderstel boomstamtafel
Franken Advocatenkantoor.
Mijn naam is Henriëtte Franken, advocaat in Zoetermeer. Ik heb Nederlands recht bedrijfsrecht en Notarieel recht gestudeerd in Leiden. Vervolgens heb ik in 1994 een postdoctorale opleiding informaticarecht gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Queens University in Belfast afgerond.
juridisch advies maastricht
Letselschade advocaat Thomas van Dijk, Den Haag en omgeving.
Doen zij dat niet dan kunnen zij hiervoor aansprakelijkgesteld worden. Advocatenkantoor Thomas van Dijk, de letselschadeadvocaat voor regio. Het kantoor is gevestigd in Zoetermeer en actief in regio Den Haag, maar werkt voor slachtoffers van letselschade in het hele land.
Advocaat Zoetermeer De Telefoongids.
Toon 27 resultaten. Advocaat in Zoetermeer. Advocaat in Zoetermeer. Perquin Krommendijk Advocaten. Dorpsstraat 127/A, 2712AG, Zoetermeer. Perquin Krommendijk Advocaten bestaat uit twee advocaten, Mw Mr G.O. Perquin en Mr J.M. Mw Mr G.O. Perquin, advocaat sinds 1995, is gespecialiseerd Lees meer.
Bodee Advocaten Zoetermeer Meesters in arbeidsrecht.
Wij zijn uw advocaat in Zoetermeer. Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied dat lijkt op een kameleon, het verschiet van kleur al naar gelang de politieke en economische situatie wijzigt. Krapte of juist ruimte op de arbeidsmarkt en economische voor of tegenspoed hebben hun invloed op de regelgeving.
advocatenkantoorhau telefoonnummer: 070 88 79 159/06-4342 1000 hau advocaat, advocaten, advocatenkantoor, advies, den haag, geschillencommissie, goedkope, gratis, juridisch, jurist, mediation, no cure
advocaat, advocaten, advies, den haag, geschillencommissie, goedkope, gratis, juridisch, jurist, mediation, no cure no pay, pro deo, rechtsbijstand, rechtshulp, bezwaar, beroep, bijstand, participatiewet, advocatenkantoor, Zoetermeer, advocatenkantoor, advocaat, advocaten, zoetermeer, advocatenkantoor, advocaat, advocaat, zoetermeer, advocaat, advocatenkantoor, advocaten, zoetermeer, advocat, bezwaar, beroep, bijstand, prodeo, mediation, advocatenkantoor, advocaat, jurist, rechtsbijstand, advocatuur, advocaat, advocatenkantoor, advocaten, advocatuur.
Eijer Jansen De Bluts Advocaten Home.
Advocaten voor ondernemers en particulieren. Het adres voor. gedegen juridisch advies. Tussen gelijk hebben en gelijk krijgen zit vaak een wereld van verschil. Bij EJB Advocaten weten we daar alles van. Bij ons krijgt u allereerst doeltreffende antwoorden op uw juridische vragen.
WELKOM.
Voor de verdachte loont het zich altijd een advocaat in te schakelen, omdat die erop toeziet dat de rechten van de verdachte worden gewaarborgd. Wij pluizen het strafdossier door en zoeken naar ontlastende bewijsmiddelen zodat de verdachte de beste uitgangspositie in de rechtbank heeft. In overleg met de verdachte wordt vooraf de strategie bepaald teneinde een optimaal resultaat te bereiken. Wij kunnen u bijstaan bij.: Internationaal strafrecht uitleveringszaken.; Commune strafrecht moord en doodslag, drugshandel, deelname aan een criminele organisatie, mishandeling, openlijk geweld, diefstal, oplichting, verduistering, DNA-zaken etc.; Bijzondere strafrechtgebieden, zoals het financiële strafrecht met zijn belasting, hypotheek, accijns en uitkeringsfraude, evenals andere vormen van valsheid in geschriften en witwassen.; Verkeerstrafrecht vervolging van verkeersdelicten.; Opiumdelicten / drugszaken.; Isd-zaken Inrichting stelselmatige daders. Met vragen kunt u terecht bij mr. Hannaa von Hegedus-Faouzi via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens kantooruren op 079 351 02 34. J.L VAN RIJWEG 44. 2713 JA ZOETERMEER.

Nieuwstaete Advocaten behandelt alle gangbare rechtsgebieden en begeleidt u en uw zaak met grote inzet en oprechte interesse. Een succes voor u beschouwen wij als een succes voor ons hele team! Vanaf september 2009 gaat Sewdajal Advocaten verder onder de naam Nieuwstaete Advocaten.
justum, Advocaten Mediators, Advocatenkantoor in Rijswijk en Zoetermeer.
Wij zijn op verschillende rechtsgebieden werkzaam, waaronder.: Justum Advocaten Mediators advocatenkantoor in Rijswijk en Zoetermeer. Justum Advocaten en Mediators is een advocatenkantoor gevestigd in Rijswijk en Zoetermeer. Onze advocaten zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het familierecht, erfrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Ook kunt u bij ons terecht voor zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, strafrecht, huurrecht en incassos. Ons motto is: Handel rechtvaardig en vrees niets. In het Latijn: Justum pervisito nihil timeto. Deze aansprekende tekst vindt u terug in de naam van ons kantoor: Justum. De advocatuur en mediation bedrijven wij met veel passie en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij streven naar een relatie met onze cliënten die zich kenmerkt door partnership. U moet het gevoel hebben dat uw belangen bij ons in vertrouwde en kundige handen liggen. Als advocaat streven wij ernaar om samen met u uw belangen op de best mogelijke manier te behartigen.

Contacteer ons