Op zoek naar van dijk advocaten?

 
van dijk advocaten
Home VANDIJK advocaten. Home VANDIJK advocaten.
Met de ervaring uit het verleden met van Dijk advocaten wederom naar tevredenheid geholpen door mevrouw C. Voor iedereen die een advocaat nodig heeft, raden wij VANDIJK advocaten aan, omdat zij zeer professioneel en zorgvuldig te werk gaan. Wij hadden een zaak lopen, onze advocate was mevrouw C.
taxi van dijk
mr. W.Th. Edwin van Dijk Yur. Tekengebied 1. Tekengebied 1. Tekengebied 1.
CHANGE YUR NAME. Baumgardt, Brökling Van der Rijt Advocaten gaat verder als Yur Advocaten Consultants, een merk dat invulling geeft aan de vraag van morgen. Ervaar het zelf. Op deze website en in onze vestigingen in Spijkenisse en Rotterdam. Welkom bij Yur! Edwin van Dijk.
juridisch advies maastricht
Advocatenkantoor Van Dijk Advocaat Barneveld.
Advocatenkantoor Van Dijk Advocaat Barneveld. Advocatenkantoor Van Dijk is gevestigd in Barneveld. Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem contact met ons op! Advocatenkantoor Van Dijk is een laagdrempelig kantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het kantoor is gevestigd in Barneveld en heeft zich volledig gespecialiseerd in het contracten en aansprakelijkheidsrecht.
taxi van dijk
Medewerkers VANDIJK advocaten. Medewerkers VANDIJK advocaten.
Iedere advocaat heeft zijn of haar specialisme ondersteund door zijn of haar secretaresse. VANDIJK advocaten biedt u, met behulp van haar team van extern zelfstandig werkende advocaten, one-stop-legal assistance. Monique van Dijk. Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht. Personen en familierecht, Erfrecht, Huurrecht.
taxi van dijk
Van Dijk Advocaten Eerlijk, duidelijk en met indien nodig flinke slagkracht!
Van Dijk cs Advocaten Hoogbrugstraat 72 6221 CS Maastricht T 043-3253960 F 043-3250348 M info@vandijkadvocaten.com. @ 2018 Privacy Gerealiseerd door WW. Scroll naar bovenzijde. Van Dijk cs. Advocaten maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken.
taxi van dijk
Uw Advocaat in Utrecht Van Dijk Advocatenkantoor.
Christian van Dijk heeft jarenlange ervaring in het strafrecht, bestuursrecht en vreemdelingen en asielrecht. Christian van Dijk heeft diverse grote strafzaken behandeld. Hij verkreeg internationale bekendheid met het bijstaan van Aydin C, die verdacht werd van onder andere het afpersen van het 15-jarige Canadese webcammeisje Amanda Todd, dat zelfmoord pleegde voor de webcam.
Advocaat in Groningen Paul van Dijk Advocaten.
Visie en Aanpak. Paul van Dijk Advocaat. Paul van Dijk Advocaat. staat voor kwaliteit en een doortastende snelle. dienstverlening tegen sterk concurrerende tarieven. Lid Vereniging Noordelijke. Arbeidsrecht Advocaten VNAA. Het persoonlijke contact. met onze cliënten staat voorop. Hulp bij ontslag nodig?

Sinds 2013 als van Dijk Advocatuur in Scheemda. Zowel voor particulieren als MKB-klanten. Ook voor cliënten met een smalle beurs op basis van gefinancieerde rechtshulp via de Raad voor Rechtsbijstand. Uurtarief voor betalende cliënten: 175, excl BTW en vermeerderd met 6% kantoorkosten.
Welkom bij Advocatenkantoor Van Dijk, gevestigd in Dedemsvaart, uw Advocaat in Overijssel en Drenthe, Hardenberg, Ommen, Zwolle, Dalfsen, Hoogeveen, De Wolden, Nieuwleusen, Gramsbergen en Hasselt.
Van Poppel Croonen Van Dijk Advocaten Belastingadviseurs Mediaton Juridische dienstverlening van hoge kwaliteit.
Advocaten Belastingadviseurs Mediation. Complexe reorganisaties, individuele en collectieve ontslagprocedures, onderhandelingen met vakorganisaties en ondernemingsraden, werknemersparticipaties en pensioenrecht. Fiscaal advies, fiscale geschillen en fiscale compliance. Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Omzetbelasting, Overdrachtsbelasting en internationaal belastingrecht. Commerciële Contracten Commercial Litigation. Onderhandelen, redigeren en procederen ter zake van overeenkomsten op het gebied van agentuur, algemene voorwaarden, distributie, franchise, huur, koop, opdracht, productaansprakelijkheid en verzekering.
Bierens van Boven advocaten.
Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten. Schrijf u nu in. Agrarisch recht onteigeningsrecht. Personen en familierecht. Janke Besling advocaat/partner. Willem Bierens advocaat/partner. Paul van Boven advocaat/partner. Willy Bussink advocaat/partner. Emerens van Dijk advocaat/partner. Peter Sluyter advocaat/partner. Anne Lize Ritsema advocaat. Geja van den Doel-Mulder.

Contacteer ons