Op zoek naar van dijk advocaten?

 
van dijk advocaten
J. van Dijk advocatuur, Scheemda.
Sinds 2013 als van Dijk Advocatuur in Scheemda. Zowel voor particulieren als MKB-klanten. Ook voor cliënten met een smalle beurs op basis van gefinancieerde rechtshulp via de Raad voor Rechtsbijstand. Uurtarief voor betalende cliënten: 175, excl BTW en vermeerderd met 6% kantoorkosten.
seo tekstschrijver
Dinove Advocaten.
Aangesloten bij de specialisten vereniging migratie advocaten SVMA, Vereniging Asieladvocaten Juristen Nederland VJAN, vereniging voor Jeugdrecht advocaten VNJA/HVJA, vFAS familierecht specialisten, MfN-registermediators, Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten NVSA, het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten NJCM, Vereniging voor Gezondheidsrecht VGR, Vereniging van Advocaten voor Psychiatrische Patiënten VAPP.
droger kopen
Home VANDIJK advocaten. Home VANDIJK advocaten.
Met de ervaring uit het verleden met van Dijk advocaten wederom naar tevredenheid geholpen door mevrouw C. Voor iedereen die een advocaat nodig heeft, raden wij VANDIJK advocaten aan, omdat zij zeer professioneel en zorgvuldig te werk gaan. Wij hadden een zaak lopen, onze advocate was mevrouw C.
goochelaar
Van Dijk Advocaten Eerlijk, duidelijk en met indien nodig flinke slagkracht!
Welkom bij Van Dijk c.s. Advocaten te Maastricht in het zuidelijkste puntje van Limburg. U bent bij ons kantoor op het juiste adres als U op zoek bent naar een advocaat die tevens teamplayer is en met U blijft meedenken.
Van Poppel Croonen Van Dijk Advocaten Belastingadviseurs Mediaton Juridische dienstverlening van hoge kwaliteit.
Advocaten Belastingadviseurs Mediation. Complexe reorganisaties, individuele en collectieve ontslagprocedures, onderhandelingen met vakorganisaties en ondernemingsraden, werknemersparticipaties en pensioenrecht. Fiscaal advies, fiscale geschillen en fiscale compliance. Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Omzetbelasting, Overdrachtsbelasting en internationaal belastingrecht. Commerciële Contracten Commercial Litigation. Onderhandelen, redigeren en procederen ter zake van overeenkomsten op het gebied van agentuur, algemene voorwaarden, distributie, franchise, huur, koop, opdracht, productaansprakelijkheid en verzekering.
Van Dijk Advocaten Ons team.
Alle 12 / Aansprakelijkheid 2 / Arbeidsrecht 7 / Bestuursrecht 6 / Bouwrecht 4 / Goederenrecht 4 / Insolventierecht 2 / Ondernemingsrecht 3 / Ondersteuning 5 / Personen en familierecht 5 / Strafrecht 5 / Verbintenissenrecht 7. Ingrid van Dijk. Kees de Blaey. Iedere donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Van Dijk cs Advocaten.
Chris van Dijk Advocaat en Partner Kennedy Van der Laan. Chris van Dijk Advocaat en Partner Kennedy Van der Laan. Facebook. Linkedin. Twitter.
Voorzitter VIRA Vereniging van informaticarecht advocaten 2000-2002. Bestuurslid VIRA Vereniging van informaticarecht advocaten 1998-2000. Medeoprichter en bestuurslid Vereniging voor Aansprakelijkheids en Schadevergoedingsrecht. CausaRie, genootschap van aansprakelijkheidsdeskundigen. Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs. Vereniging voor Gezondheidsrecht. Vereniging voor Burgerlijk Procesrecht. Sinds 1994 lid van de Tuchtcommissie Badmintonbond. Legal 500 EMEA 2017 Insurance Tier 3. Erik van Orsouw, Chris van Dijk and Peter van den Broek at Kennedy Van der Laan are material damages experts and leading liability insurance specialists.
Tom van Dijk FDJ Advocaten.
Kirsten Luijckx studeert Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht. FDJ Advocaten is een specialistenkantoor op het gebied van civiel vastgoed en procesrecht en ruimtelijk bestuursrecht. Tom van Dijk.
Uw Advocaat in Utrecht Van Dijk Advocatenkantoor.
Hij verkreeg internationale bekendheid met het bijstaan van Aydin C, die verdacht werd van onder andere het afpersen van het 15-jarige Canadese webcammeisje Amanda Todd, dat zelfmoord pleegde voor de webcam. Christian van Dijk is terug te zien in onder meer de miniserie The Fifth Estate, dat over deze zaak een documentaire maakte. Van Dijk Advocatenkantoor.
Welkom bij Advocatenkantoor Van Dijk, gevestigd in Dedemsvaart, uw Advocaat in Overijssel en Drenthe, Hardenberg, Ommen, Zwolle, Dalfsen, Hoogeveen, De Wolden, Nieuwleusen, Gramsbergen en Hasselt.
Advocatenkantoor Van Dijk Advocaat Barneveld.
Advocatenkantoor Van Dijk Advocaat Barneveld. Advocatenkantoor Van Dijk is gevestigd in Barneveld. Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem contact met ons op! Advocatenkantoor Van Dijk is een laagdrempelig kantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het kantoor is gevestigd in Barneveld en heeft zich volledig gespecialiseerd in het contracten en aansprakelijkheidsrecht.

Contacteer ons