Meer resultaten voor advocaat alkmaar

 
advocaat alkmaar
Strafrecht Advocaten Veraart de Granada Strafrecht Advocaten.
Deze specialisatie is in de jaren 80 en 90 ontwikkeld door wijlen mr Chris Veraart, tot voor kort nog als adviseur aan het kantoor verbonden, en is in de loop der jaren voortgezet door de andere advocaten binnen kantoor. Ons kantoor is gelegen aan de rand van Alkmaar en goed bereikbaar per auto.
schoonmaakbedrijf alkmaar
Advocatenkantoor Kerstin Hopman.
Indien gefinancierde rechtshulp niet aan de orde is zal er een nader overeen te komen uurtarief in rekening worden gebracht vermeerderd met BTW. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Ook bestaat er een mogelijkheid om een vaste prijsafspraak te maken. 1815 AB Alkmaar.
obs de poolster nieuw buinen
Knuwer Alkmaar en Den Helder Knuwer advocaten.
Ook ben ik actief bij de Werkgroep voor Jeugdrechtadvocaten in Alkmaar. Peter van Lingen. Een logische combinatie. Ik ben beëdigd als advocaat in 1980, dus breng ruim 35 jaar ervaring mee. Dan heb je een stevige positie aan de onderhandelingstafel.
Advocaat
Wester Advocatuur Alkmaar.
Wij kennen die branche en de specifieke relatie tussen de accountant en de MKB-cliënt als geen ander. Wester Advocatuur onderhoudt een strategisch samenwerkingsverband met Robijn 28, een samenwerking tussen zelfstandig gevestigde financieel specialisten en organisatiedeskundigen te Alkmaar. 1812 RB Alkmaar.
gerechtsdeurwaarder alkmaar
Alcmaria Advocaten Uw advocaat in Alkmaar.
Iedere donderdag Bibliotheek Alkmaar. Uw advocaat in Alkmaar. de helpende hand bij juridische kwesties. U heeft een conflict of een juridische kwestie waarbij u hulp nodig heeft en zoekt een advocaat die met een deskundige en realistische blik uw zaak beoordeelt en u in begrijpelijke taal adviseert en informeert over uw kansen en mogelijkheden.
Advocatenkantoor Appelman, Advocaten te Alkmaar.
In 1985 werd hij advocaat en na het afronden van zijn advocaat-stagiaire periode startte hij zijn eigen advocatenkantoor in een bescheiden pand aan de Kanaalkade te Alkmaar. Advocatenkantoor Appelman zou toegankelijke rechtshulp gaan bieden aan particulieren en aan het midden en kleinbedrijf.
Home Avocatenkantoor OudegrachtAvocatenkantoor Oudegracht.
Bezoekadres: Oudegracht 90 1811 CM Alkmaar. Telefoon: 072 512 22 13 Fax: 072 512 58 66 EFax: 084 7131597. De AVG, wat moet uw organisatie ermee? mei 3, 2018. Advocaat heeft moeite hoofd boven water te houden: Er moet geld bij maart 30, 2018.
Advocatenkantoor Luttik Oudorp Collet Advocaten Alkmaar.
Binnen het strafrecht behandelt Collet Advocaten Alkmaar strafzaken bij de rechter in eerste aanleg en ook in hoger beroep. Daarnaast kan Collet Advocaten Alkmaar u bijstaan als u verzet wilt instellen tegen een boete die door het Openbaar Ministerie is opgelegd.
De Goeij Advocaat Alkmaar.
1825 TL Alkmaar. T 072 56 25 251 / F 072 56 22 644. 06 55 30 56 36 / 06 14 33 95 33 24 uurs lijn. Welkom op mijn website. Strafrecht en recht voor T.B.S. Home Persoonsgegevens Rechtsgebieden Contact Cliënttevredenheidsonderzoek Klachtenregeling Actualiteiten.
Advocatenkantoor Juridisch advies Rechtshulp Schenkeveld.
Personen en familierecht advocaat. Verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Sterk in uw recht Sinds 1908. 072-514 46 66 0229-21 28 15 020-333 80 50. Hoe kunnen we u helpen? Bijvoorbeeld: scheiding, aanrijding, letsel Zoeken naar: Zoek of. Agrarisch recht Agri law. Hippisch recht Equine law. Personen en familierecht. Verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Letselschade na verkeersongeval? Doe de letselschadecheck! Doe de huurcheck! Bel vrijblijvend: 072-514 46 66 0229-21 28 15 020-333 80 50. Filosofie Tevreden klant als kernwaarde. Als toonaangevend kantoor bieden wij heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor al uw juridische vragen en problemen. Wij luisteren naar onze klanten en verdiepen ons in wat u bezig houdt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Zit u met een persoonlijke kwestie, heeft u een probleem met uw onderneming of zijn er andere zaken waarbij u juridische hulp kunt gebruiken? Neem vandaag nog contact op. Alkmaar 072-514 46 66.
Home CKH advocaten Alkmaar, Hoorn, Amsterdam.
Wij zijn CKH Advocaten. Een toonaangevend en modern advocatenkantoor met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn. Bij CKH advocaten werken gespecialiseerde, betrouwbare, betrokken en ondernemende advocaten, met een voorliefde voor het recht. En altijd op het scherp van de snede in het belang van de cliënt. CKH Advocaten zijn advocaten voor ondernemers. CKH Advocaten staan voor inzet, kennis, expertise, meedenken. CKH Advocaten zijn oplossingsgericht en komen graag tot de kern. CKH Advocaten onderscheiden zich van de rest, zijn kleurrijk en vindingrijk. CKH Advocaten bieden rechtshulp en juridische hulp op hoog niveau. Met nadruk aan bedrijven en ondernemers, maar ook aan particulieren. CKH Advocaten staan midden in de juridische samenleving. Met de ambitie om voor iedere cliënt een topprestatie te verrichten. Wij noemen dat rechtshulp op maat, zorgen dat de cliënt krijgt waar hij/zij recht op heeft. Voor ons is dat de gewoonste zaak van de wereld. Wij kennen nu eenmaal het recht. Wij zijn CKH Advocaten, wij ondernemen het! Het ondernemingsrecht is continu in beweging, net als de zakelijke wereld en bedrijven om ons heen. Ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op, vooral voor bedrijven en ondernemers. Een goede advocaat ondernemingsrecht speelt daarop in, anticipeert daarop.

Contacteer ons