Zoeken naar advocaat groningen

 
advocaat groningen
De Haan Advocaten Notarissen.
Niek Entzinger Advocaat. 30 maart 2018 leestijd 4 minuten. Zijn gedragingen in de privésfeer een reden voor ontslag? Soms lees ik nieuwsberichten waarbij iemand zich heeft misdragen en dan denk ik: wat zou de werkgever van deze persoon daarvan vinden en hoe zal daarmee worden omgegaan? Advocaten / Notarissen. Over De Haan. Powered by Kirra. Groningen Advocatuur Groningen Notariaat.
social return
Home Blokzijl Advocaten Groningen.
Eind 1994 vestigde Martin Blokzijl zich als zelfstandig advocaat in het pand t Hooft aan het Lopende Diep nr. 1 te Groningen. Het kantoor ligt prachtig aan de gracht het Loopende Diep, heeft uitzicht op en grenst aan de voortuin van de rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, het Guyotplein; een mooi plekje.
Portugese
Home Schoo Huisman advocatenSchoo Huisman advocaten Advocatenkantoor in Groningen.
Komt u niet voor gefinancierde/gesubsidieerde bijstand in aanmerking, dan zullen wij met u een passend en redelijk uurtarief overeenkomen. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. 9701 DA Groningen. 9711 JA Groningen. Tel: 050 553 65 15. Copyright by Schoo Huisman advocaten.
Taxi Almere Schiphol
Advocatenkantoor Wagenaar echtscheidingsadvocaat: convenant, ouderschapsplan, alimentatie en verdeling.
Het advocatenkantoor is gevestigd te Groningen en heeft een bezoekadres in Laren. Prijsafspraken en concurrerende tarieven: een advocaat voor ieder budget, huisbezoek mogelijk. Gratis kennismakingsgesprek Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak. mobiel: 06 51 28 60 51. Is een vFAS gecertificeerd echtscheidingsadvocaat, gecertificeerd MfN mediator en Jeugdrecht advocaat.
notaris groningen
Bout Advocaten Groningen.
Advocaat Stagiaire gezocht. Legal Meetup 19 april 2018: Gamification Serious Games: meld u nu aan! Cursus huwelijksvermogensrecht en VTLB berekening voor WSNP bewindvoerders. De CAO's' bestuurders VO en PO: enkele kritische kanttekeningen. Positie van de ondernemingsraad uitgehold? Champagnesorbet: geen inbreuk beschermde oorsprongsbenaming, lekker genieten tijdens de feestdagen. Startup desk: voor de startende ondernemer. Personen en Familierecht. Adres / Route. 9712 NZ Groningen.
Meerburg Mok Advocaten Mediators Groningen l Assen.
Dit zorgt ervoor dat elke advocaat steeds op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en wetswijzigingen. Een deskundige advocaat kan een zaak sneller voor u afhandelen, wat leidt tot lagere kosten. Onze advocaten en mediators in zowel Groningen als Assen kunnen u bijstaan in o.a.
Dorhout Advocaten Groningen Home.
9721 SW Groningen. T: 31 050-520 6 520. F: 31 050-520 6 599. Volg ons op: Home. Werken bij Dorhout. Missie Visie Historie. Advocaten Medewerkers Specialismen. Copyright 2011 Dorhout privacy disclaimer algemene voorwaarden Energierecht, Insolventierecht, Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht, Personen en familierecht, Erfrecht, Arbeidsrecht, Intellectueel eigendoms en informaticarecht, Bestuursrecht.
Groot Wolgen Advocaten.
Groot Wolgen Advocaten is bovenal een laagdrempelig advocatenkantoor, toegankelijk voor alle lagen van de samenleving. Betrokkenheid, zorgvuldigheid en vertrouwen zijn bij ons vanzelfsprekende waarden. Groot Wolgen Advocaten Zwanestraat 1 9712 CH Groningen. 050-313 51 91 info@groot-wolgen-advocaten.nl. 2016 Groot Wolgen Advocaten.
Advocaat Groningen? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Groningen is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Groningen hoeft om doorverwezen te worden.
Betaalbare rechtshulp Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat in Groningen.
en betrokken advocaat. Betaalbare rechtshulp voor iedereen. Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat is een voortzetting van het in 1977 opgerichte Advokatenkollektief Groningen. Vanaf de oprichting is het kantoor gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 45, een drukke winkelstraat in het centrum van de stad Groningen.
Advocaat arbeidsrecht Groningen Advocatenkantoor BOJA.
2018-04-06 Een werknemer heeft recht op een transitievergoeding bij einde dienstverband indien, kort gezegd, de arbeidsovereenkomst minimaal 2 jaar heeft geduurd en de werkgever het initiatief heeft genomen tot het eindigen of niet voortzetten van de arbeidsovereenkomst. De werkgever is geen transitievergoeding verschuldigd indien het eindigen of niet voortzetten van de arbeidsovereenkomst het gevolg is van. Lees meer Lees meer. 9672 BN Winschoten. 9724 CK Groningen.

Contacteer ons