Resultaten voor advocaat stagiaire

 
advocaat stagiaire
Van advocaat-stagiaire naar advocaat-medewerker SJBN.
In een reguliere stage is gedurende de eerste drie jaar de jonge advocaat werkzaam als advocaat-stagiaire en volgt de jonge advocaat de Beroepsopleiding Advocaten. Hoewel de stagiaire is beëdigd en volwaardig advocaat is, staat hij/zij voorwaardelijk op het tableau ingeschreven als advocaat.
flanderijn gerechtsdeurwaarders
Wat is een advocaat-stagiair? Vacatures.nl.
Theoretisch ben je volledig voorbereid om als advocaat te werken; tijdens de stageperiode van drie jaar doe je de nodige ervaring op om geheel zelfstandig als advocaat te kunnen werken. Je ondersteunt de advocaat in alle voorkomende werkzaamheden en staat de patroon bij door bijvoorbeeld onderzoek te doen en dossiers voor te bereiden.
Advocaat
Advocaat Stagiaire-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Hierin leer je gedurende twee maanden de basisvaardigheden van een professionele advocaat. Als advocaat stagiaire bij Loyens Loeff word je opgeleid en. 11 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Loyens Loeff Vacatures in Nederland. Lees meer over werken bij Loyens Loeff.
houthoff
Het meest actuele vacatureaanbod voor de functie advocaat-stagiaire.
In overleg 1 vacature. Drie jaar lijkt lang, maar de hoeveelheid kennis en vaardigheden die je als stagiaire moet opdoen, is ook groot. De stage is een wisselwerking tussen opleiding en dagelijkse praktijk. In het eerste jaar volg je naast het werk als advocaat de Beroepsopleiding Advocatuur BO.
vacature advocaat stagiaire
Advocaat-stage Jonge Balie Amsterdam.
De advocaat wiens naam op het processtuk staat vermeld, dient schriftelijk te verklaren dat de stagiaire het processtuk of een aanzienlijk deel daarvan heeft gemaakt. Aangezien een pleitnotitie inhoudelijk dezelfde materie omvat als het pleidooi is het niet mogelijk om beide te laten meetellen voor de proceservaring.
advocaat-stagiaire Loyens Loeff Loyens Loeff. Combined Shape.
Na afloop van deze introductie start je in de Lawyers Academy. Hierin leer je gedurende twee maanden de basisvaardigheden van een professionele advocaat. Daarnaast volg je de beroepsopleiding van de NOVA en neem je deel aan de Law Firm School.
Juridische vacatures Advocatie.
Gevorderd advocaat stagiaire. Gevorderd advocaat stagiaire. Gevorderd advocaat stagiaire / beginnend medewerker. Gevorderd advocaat stagiaire/medewerker. Gevorderd advocaat stagiaire. Gevorderd advocaat-stagiair / junior advocaat-medewerker. Gevorderd advocaat-stagiaire/ beginnend medewerker. Gevorderd advocaat-stagiaire / Advocaat-medewerker. Gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker. Gevorderd stagiaire of beginnend medewerker.
Loopbaan advocaat-stagiaire bij DVDW Advocaten DVDW Advocaten.
In ons streven om de beste te willen zijn hebben wij de DVDW Academy opgericht. De DVDW Academy voorziet in een opleidingsprogramma voor al onze advocaten. Een programma dat tegemoet komt aan de behoeften en eisen die onze cliënten aan onze dienstverlening stellen. Dat jou in staat stelt je maximaal te ontwikkelen tot een uitmuntend advocaat.

Contacteer ons