Resultaten voor advocaat stagiaire

 
advocaat stagiaire
Loopbaan advocaat-stagiaire bij DVDW Advocaten DVDW Advocaten.
In ons streven om de beste te willen zijn hebben wij de DVDW Academy opgericht. De DVDW Academy voorziet in een opleidingsprogramma voor al onze advocaten. Een programma dat tegemoet komt aan de behoeften en eisen die onze cliënten aan onze dienstverlening stellen. Dat jou in staat stelt je maximaal te ontwikkelen tot een uitmuntend advocaat.
vacature advocaat stagiaire
Advocaat stagiair vacatures in Overijssel NationaleVacaturebank.nl.
38 dagen geleden geplaatst 16 40 uur HBO Advocaat-stagiaire of medewerker Insolventierecht/Ondernemingsrecht m/v. Je bent advocaat stagiaire in het insolventie en/of ondernemingsrecht RWV Advocaten is gevestigd in Leiden en bedient met 27 advocaten ondernemers RWV Advocaten is met uitzondering van het strafrecht een full-service kantoor Onze advocaten zijn professioneel en ambitieus en beschikken over Voor onze Sectie Insolventierecht zoeken wij een gevorderde advocaat stagiaire of advocaat medewerker Insolventierecht/Ondernemingsrecht m/v.
opleiding gerechtsdeurwaarder
Vacature Advocaat Stagiaire Trip Advocaten Notarissen.
Je patroon, een advocaat met minimaal zeven jaar praktijkervaring, is eindverantwoordelijk voor je opleiding en je vaste aanspreekpunt zowel voor juridische vragen als vragen van andere aard. Je stagebegeleider bewaakt in nauw overleg met je patroon de voortgang van je stage en je persoonlijke ontwikkeling.
sale
De tien geboden voor de advocaat-stagiair: De advocatuur is een moeilijke wereld Advocatie.
Bedrijfsjurist / advocaat. Jurist in Bedrijf. De tien geboden voor de advocaat-stagiair: De advocatuur is een moeilijke wereld. Linda van der Ham zag het in haar eigen tijd als advocate al met lede ogen aan: jonge advocaten met volop potentie die echter niet bestand bleken tegen de druk en daarom hun stageperiode niet eens afrondden.
voedselintolerantie klachten
Wat is een advocaat-stagiair? Vacatures.nl.
Theoretisch ben je volledig voorbereid om als advocaat te werken; tijdens de stageperiode van drie jaar doe je de nodige ervaring op om geheel zelfstandig als advocaat te kunnen werken. Je ondersteunt de advocaat in alle voorkomende werkzaamheden en staat de patroon bij door bijvoorbeeld onderzoek te doen en dossiers voor te bereiden.
Advocaat Stagiaire-vacatures september 2018 Indeed.nl.
Gesponsord door JBB.nl Juridische Banenbank vacature opslaan. ondernemend advocaat stagiaire / advocaat medewerker. Ben je nog niet zo lang advocaat dan zijn onze ervaren advocaten bereid hun know-how te delen. We zoeken een ondernemend ingestelde advocaat die graag met. Gesponsord door JBB.nl Juridische Banenbank vacature opslaan. Advocaat Stagiaire Ondernemingsrecht.
Werken bij AKD.
Dan ben jij klaar voor een carrière als advocaat bij AKD. De praktijkgroep Overheid en Onderneming behoort tot de top van Nederland op het gebied van onder andere ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, grondbeleid, contracten met de overheid en overheidsaansprakelijkheid. Onze specialisten behandelen zaken op het gebied van zowel het privaatrecht als het bestuursrecht.
Advocaat-vacatures in Breda september 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Wellington Densmore Vacatures in Breda. Advocaat Personen en Familierecht nieuw. Advocaat Personen en Familierecht. Ben jij die enthousiaste en betrokken Advocaat Personen en Familierecht? Advocaat Personen en Familierecht Functieprofiel. TopVacaturebank.nl 1 uur geleden vacature opslaan meer.
ScheerSanders: Advocatenkantoor in Den Haag voor persoonlijk juridisch advies. Trainee lawyers.
ScheerSanders attaches great importance to broad knowledge. Participation in social activities, with the bar or within various specialist associations are encouraged. Letters of application with CV and study results can be addressed to mr. van der Linden. Copyright 2017 ScheerSanders Advocaten Nederlands Contact Colofon Disclaimer.
Vacatures Word advocaat bij MannaertsAppels in Tilburg of Breda.
Uw schriftelijke sollicitatie, curriculum vitae en eventuele referenties kunt u richten aan: MannaertsAppels Advocaten t.a.v. de heer mr. Spoormans Per e-mail: d.spoormans@mannaertsappels.nl. MannaertsAppels is voortdurend op zoek naar getalenteerde advocaten en advocaat stagiaires met bijzondere competenties binnen één van de specialisaties van ons kantoor.
Het meest actuele vacatureaanbod voor de functie advocaat-stagiaire.
In het eerste jaar volg je naast het werk als advocaat de Beroepsopleiding Advocatuur BO. Daarna doe je cursussen in het kader van de Voortgezette Stagiaire Opleiding VSO. Bekijk hieronder ons meest actuele vacatureaanbod voor advocaat-stagiaire. E-mail mij soortgelijke vacatures.

Contacteer ons