Zoeken naar advocaat haarlem

 
advocaat haarlem
Meijer Sarin Advocaten Haarlem.
Wij zullen u alvorens deze afspraak met u te maken uitgebreid informeren over de inhoudelijke aspecten van zon regeling en de voor en nadelen ten opzichte van andere constructies in uw specifieke geval. Verspronckweg 1 2023 BA Haarlem Postbus 498 2000 AL Haarlem Tel.
juridisch advies maastricht
Tanger Advocaten Advocatenkantoor Alkmaar en Haarlem.
is met 25 advocaten één van de grootste advocatenkantoren in het arrondissement Noord-Holland. Vanuit onze vestigingen in Alkmaar, Haarlem, Velsen-Zuid en Heemskerk helpen wij ondernemers, instellingen en particulieren. Want dat is wat wij doen: Wij helpen. Wij helpen u met de oplossing van het probleem. Wij helpen u met het vastleggen van afspraken. En wij helpen met het vorderen van nakoming van afspraken of het voeren van verweer. Wij onderhandelen graag, maar procederen net zo lief. Waarom kiezen voor Tanger Advocaten? Tanger Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat juridische diensten verleent op alle rechtsgebieden. Dat heeft als belangrijk voordeel dat wij onze klanten helpen met alle voorkomende rechtsproblemen. Problemen die meerdere rechtsgebieden omvatten kunnen zodoende onder één dak worden opgelost. Figuurlijk dan, want met onze vier vestigingen zijn onze advocaten altijd vertrouwd bij u in de buurt. Een ander belangrijk voordeel is dat onze advocaten breed zijn opgeleid. Onze specialisatie begint pas na 3 tot 5 jaar algemene praktijk. Dit betekent dat al onze advocaten kennis hebben van andere rechtsgebieden, zodat u niet naar een andere advocaat hoeft te worden doorverwezen.
VPN
Kalbfleisch Advocaten Haarlem Kalbfleisch Advocaten Haarlem.
Sinds 2015 procedeert de eigenaar van een Haarlemse snackbar tegen de gemeente Haarlem. Hij zou willen dat zijn snackbar tot 05.00 uur in plaats van 04.00 uur open mag zijn, omdat hij vele klanten om 04.00 uur de deur moet wijzen.
thai massage amsterdam
SWDV Advocatenkantoor in Hoofddorp en Haarlem SWDV advocaten.
Daarmee haalt u niet alleen juridische kennis in huis; wij weten ook precies wat er speelt in de regio en kennen uw branche. SWDV Advocaten maakt het verschil. SWDV Advocaten maakt het verschil. 023 517 51 00. 2132 DT Hoofddorp. 2012 HS Haarlem.
WK Advocaten WK Advocaten.
WK Advocaten is een zelfstandig advocatenkantoor dat is gevestigd aan het Kenaupark 24. Er wordt zowel aan ondernemers als aan particulieren rechtsbijstand verleend, met als specialismen arbeidsrecht en letselschade. Kernwoorden daarbij zijn inzet, deskundigheid en toegankelijkheid. Lees nu onze nieuwe blog over het ontslagrecht op www.ontslag.blog!
LUX Advocaten LUX Advocaten Haarlem Margot Bakhuis Marjolein Costers.
Margot Bakhuis is sinds 1988 werkzaam als advocaat. Zij werkte 12 jaar bij het Amsterdamse advocatenkantoor Goudsmit Branbergen sinds 1995 als partner en bijna 8 jaar als partner bij Vogel en Ruitenberg advocaten te Amsterdam. Medio 2007 vestigde zij zich als zelfstandig advocaat in Haarlem.
Muller Partners Advocaten.
Zij is advocaat sinds 1988.Marry Kelderman heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. Zij heeft de postdoctorale specialisatieopleiding voor familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars gevolgd en is lid van de specialisatievereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators vFAS. Marry behandelt alle voorkomende zaken op dit gebied.
Pro deo advocaat Haarlem Gratis Toetsing van uw Zaak.
Pro Deo Advocaat Haarlem Wilhelminastraat 40 2011 VN Haarlem. Pro Deo Advocatenkantoor Haarlem. SVK Advocaten staat voor Schoneveld, Vennik en Van der Klaauw. Dit jonge, laagdrempelige en frisse advocatenkantoor is gevestigd in het kloppende hart van Haarlem aan de Wilhelminastraat.
Köster advocaten.
We beschermen uw bedrijf en bouwen met inventieve oplossingen mee aan het succes van uw onderneming. De samenwerking met onze relaties is daardoor persoonlijk, betrokken en langdurig. Met een vast aanspreekpunt: één advocaat, die uw directe lijn naar onze adviespraktijk vormt.
Home Trompenburg Advocaten.
Trompenburg Advocaten Haarlem. Trompenburg advocaten is een kantoor met drie advocaten, werkzaam op allerlei gebieden. Zo hebben we jarenlange ervaring op het gebied van huurrecht, familierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, strafrecht en incassos. Ons kantoor is aangesloten bij EESV Law Link, zowel een landelijke als een internationale vereniging van advocaten. Dit netwerk stelt ons in staat, indien nodig, expertise elders in te winnen of hulp in te roepen van een advocaat in het buitenland.
Janszen Advocaten.
Heeft u een juridisch probleem dat u graag eens wil voorleggen aan een advocaat, zonder dat hier direct kosten aan verbonden zijn? Janszen Advocaten biedt een eerste vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens en/of na dat kennismakingsgesprek analyseren de advocaten uw probleem of vraagstuk, adviseren zij over uw eventuele mogelijkheden en/of te volgen strategie en informeren zij u bovendien over de te verwachten kosten, de verschillende tarieven en indien u daarvoor in aanmerking komt, over de gefinancierde rechtsbijstand en/of de rechtsbijstandsverzekering. Duidelijke financiële afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Janszen Advocaten vinden het belangrijk dat iedereen goede én betaalbare rechtsbijstand kan krijgen. Onze advocaten werken dus ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel pro deo genoemd, of op basis van een rechtsbijstandsverzekering. Komt u hiervoor niet in aanmerking, dan werken de advocaten tegen concurrerende tarieven. Janszen Advocaten is een van de doorverwijskantoren van het Juridisch Loket, voorheen Bureau voor Rechtshulp in Haarlem.

Contacteer ons