Meer resultaten voor turkse advocaat

 
turkse advocaat
Köse Advocaten.
ontruimen
Homepage Özkara Advocaten.
Özkara voorts een gedegen reputatie opgebouwd als een uiterst kundig advocaat die betrokken is bij zijn cliënten. Deze deskundigheid en betrokkenheid vertaalt zich naar een succesvolle vreemdelingenrechtpraktijk waarbij het niet zelden voorkomt dat uitzettingen van cliënten op het laatste moment worden voorkomen door het daadkrachtig optreden van mr.
turkse advocaat
Advocaten Dé Turkse bedrijven en ondernemers gids.
Advocaat Taner Akbas. Adres: Julianastraat 7 2282 RK Den Haag. Ik ben betrokken bij de zaak en u als cliënt, waarbij ik streef naar hoge kwaliteit bij een passend tarief. Dat klinkt misschien als een open deur, maar als geen ander besef ik dat een juridisch geschil vaak gepaard gaat met emoties en financiële belangen.
backlinks
Köse Advocaten Rotterdam Köse Advocaten.
Wij combineren Nederlandse nuchterheid met Turkse passie en lef. Wajong-uitkering: wat is het en wanneer heb ik daar recht op? 11 oktober, 2017. Hebben grootouders het recht op omgang met hun kleinkinderen als de ouders van de kinderen zijn gescheiden?
sterrenbeeld grote beer poolster
Turkse advocaat Alle Turkse advocaten Nederland en Turkije.
Gepubliceerd op: 14-8-2015. Turkse advocaat vreemdelingenrecht Turkse advocaat vreemdelingenrecht en goede en goedkope Turkse vreemdelingenrecht advocaten lees verder. Turkse advocaat strafrecht. Gepubliceerd op: 14-8-2015. Turkse advocaat strafrecht Turkse advocaat strafrecht en goede en goedkope Turkse strafrecht advocaten als dat nodig is?
Advocaten in Amsterdam Tuzkapan van der Lee Advocaten.
Als advocaat zorg ik er voor dat u tóch de juiste beslissingen neemt. Ik zie het als mijn taak als advocaat om op te komen voor úw belangen en daarvoor alles uit de kast te halen. Een luisterend oor, een resultaatgerichte aanpak en doorzettingsvermogen kenmerken mij als advocaat.
Over de advocaat Turkse advocaat Den Haag Cicek Advocatuur Advocatenkantoor Den Haag.
Nilgün Çiçek is sinds 2009 advocaat en heeft een aantal jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Nilgün heeft een civielrechtelijke praktijk, met een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en huurrecht. Daarnaast wordt zij vaak geraadpleegd in andere civielrechtelijke zaken. Zij adviseert en procedeert in omvangrijke zaken. Dankzij haar Turkse achtergrond en expertise op het gebied van Turks recht, kan Nilgün u ook adviseren over het Turks recht.
Turkse Advocaat.
Binnen ons bedrijf is een team werkzaam van juridische specialisten, gespecialiseerd in het Turkse rechtssysteem, met een breed netwerk op alle vakgebieden in de Turkse advocatuur. Dit team is aangevuld met een beëdigd vertaler Turks Nederlands, voor de vereiste vertaling van juridische documenten.
Turkse advocaat Den Bosch Groenberg Advocatuur Den Bosch.
Voor Nederlandse en Turkse particulieren en bedrijven in de regio Den Bosch. Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een Turkse advocaat in Den Bosch die niet alleen de Turkse taal spreekt en schrijft, maar tevens kan bemiddelen wanneer u rechtshulp in Turkije nodig heeft?
Turkse Advocaat Utrecht.
U bevindt zich hier: Start Turkse Advocaat. Mor-Yazir Avukat Bürosu, avukat Bilgen Mor-Yazir 2013 ylnda Utrecht de kurulmu olup, hukuk danmanl ve avukatlk hizmetleri veren genç ve dinamik bir hukuk bürosudur. Hukuk Büromuzda çalan avukat, müvekkillerimizin hukuki ilerine, hzl ve etkili sonuç verecek çözüm önerileri sunmak için bütün deneyimlerini kullanr ve müvekkillerle birebir görüerek en etkin çözüm yolunu bulmak için alternatifler sunarlar.
Durdu C.S. Advocaten Advocatenkantoor regio Rotterdam.
Advocaten is een fris en sociaal bewogen Rotterdams advocatenkantoor. In de loop der jaren hebben onze advocaten de nodige ervaring en deskundigheid opgedaan om op professionele wijze uw belangen op het gebied van strafrecht, familierecht, sociaal verzekeringsrecht, vreemdelingenrecht en overige rechtsgebieden te behartigen.

Contacteer ons