Meer resultaten voor turkse advocaat

 
turkse advocaat
Köse Advocaten Rotterdam Köse Advocaten.
We hebben de afgelopen 17 jaar een groot netwerk in Turkije opgebouwd, waarop we kunnen bouwen voor onze zakelijke cliënten bij advies en begeleiden. Kennis van culturen. Wij weten hoe Nederlanders denken en wij weten hoe Turken denken. Wij combineren Nederlandse nuchterheid met Turkse passie en lef.
ontruimen
Arslan Ersoy.
Yusuf Ersoy is advocaat en partner bij Arslan Ersoy Advocaten en is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en het ondernemingsrecht. Yusuf vervult voor vele ondernemingen en aandeelhouders de rol van huisadvocaat met betrekking tot uiteenlopende zaken die te maken hebben met bedrijven in moeilijkheden, waaronder aandeelhoudersgeschillen.
prince
Advocaten Dé Turkse bedrijven en ondernemers gids.
Van Roijensingel 1 8011 CS Zwolle. Van oorsprong een Zwols kantoor, gericht op ondernemers, in 10 jaar uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten die regionaal en landelijk ondernemers en particulieren op veel gebieden bijstaan: Welkom bij Arslan Ter Wee advocaten. Meer info Telefoon 038 46 00 111 Website Email. Advocaat Taner Akbas.
computerwinkel eindhoven
Turkse advocaat Den Bosch Groenberg Advocatuur Den Bosch.
Voor Nederlandse en Turkse particulieren en bedrijven in de regio Den Bosch. Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een Turkse advocaat in Den Bosch die niet alleen de Turkse taal spreekt en schrijft, maar tevens kan bemiddelen wanneer u rechtshulp in Turkije nodig heeft?
rekfolie
Turkse advocaat Alle Turkse advocaten Nederland en Turkije.
Turkse arbeidsrecht advocaat Turkse arbeidsrecht advocaat en goede en goedkope Turkse arbeidsrecht advocaten als dat nodig lees verder. Turks recht Advocaat Turkije en advocaten Turks recht. Gepubliceerd op: 07-10-2015. Advocaat in Turkije Advocaat in Turkije of advocaten gespecialiseerd in Turks recht gezocht?
Over de advocaat Turkse advocaat Den Haag Cicek Advocatuur Advocatenkantoor Den Haag.
Nilgün Çiçek is sinds 2009 advocaat en heeft een aantal jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Nilgün heeft een civielrechtelijke praktijk, met een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en huurrecht. Daarnaast wordt zij vaak geraadpleegd in andere civielrechtelijke zaken. Zij adviseert en procedeert in omvangrijke zaken. Dankzij haar Turkse achtergrond en expertise op het gebied van Turks recht, kan Nilgün u ook adviseren over het Turks recht.
Özdemir Advocaten I Advocatenkantoor gevestigd in Den Haag.
Maak direct een afspraak! Advocaat nodig in Den Haag? Het kantoor van Özdemir Advocaten in Den Haag is, met haar divers spectrum aan juridische aandachtsgebieden, uitgegroeid tot een bestendige praktijk die door de jaren heen een vast cliëntenbestand heeft mogen ontwikkelen op basis van wederzijds vertrouwen en bewezen diensten.
Turks advocaat FG Advocatuur.
Voor het eerste halfuur worden er geen kosten in rekening gebracht. Turkse advocaat met ruime ervaring in diverse rechtsgebieden. Graag laten wij u kennis maken met FG Advocatuur, een advocatenkantoor in Almere. Sinds 2009 ontvangt Turkse advocaat Fadi Gül haar cliënten in haar eigen praktijk, waarbij de nadruk ligt op personen en familierecht, sociale zekerheidsrecht en strafrecht.
Home Advocatenkantoor Soytekin.
De advocaten zijn betrokken en toegankelijk. Wij streven ernaar de zaken tot grote tevredenheid tot een einde te brengen. De advocaten zijn ervaren en hebben kennis van zaken. Met uw specifieke situatie als uitgangspunt, wordt gewerkt aan een zo gunstig mogelijk resultaat.
YK Advocaten YK Advocaten is een advocatenkantoor in Eindhoven.
En wilt u weten wat uw rechten zijn? Dan kunnen wij u van dienst zijn in procedures tegen het UWV. Welkom bij YK Advocaten. Eerste spreekuur is gratis. Tijdens dit gesprek kunt u uw vraag vrijblijvend voorleggen aan een advocaat.

Contacteer ons