Op zoek naar advocaat in amsterdam?

 
advocaat in amsterdam
Advocaat-Amsterdam.nl Advocatenkantoren en advocaten uit Amsterdam op één site.
Zoek een advocaat. Attendeer advocaten op uw zaak. Vind uw advocaat in Amsterdam. Zoek zelf naar de meest geschikte advocaat. Beschrijf uw zaak en advocaten reageren. U kiest de meest geschikte advocaat. Twee manieren om een geschikte advocaat te vinden.
company search
Wieringa Advocaten.
Joram Verstoep 10/07/2018. Wet DBA nog steeds in de ijskast Maartje Oliemans-Ouwehand 06/07/2018. Gemeente Amsterdam in 2016 niet bevoegd tot boeteoplegging voor het omzetten van woonruimte Anna Zijlstra 03/07/2018. Gemeente Amsterdam legt eigen parkeerbeleid wederom onjuist uit Björn Mulder 28/06/2018.
prince 2
Advocaten Amsterdam gespecialiseerd in alle rechtsgebieden.
Bruins partners advocaten is een jong advocatenkantoor met 4 advocaten in het centrum van Amsterdam. Bruins partners helpt u bij al uw complexe zaken. De advocaten van Bruins partners zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, huurrecht, personen en familierecht, vreemdelingenrecht, arbeids en ontslagrecht en strafrecht.
buddha to buddha
Advocatenkantoor De Baarsjes.
Uw advocaat zal in dit gesprek in overleg met u de te volgen strategie bepalen. Inkomende telefoongesprekken worden in beginsel direct beantwoord. Indien uw advocaat hiertoe verhinderd is, wordt u behoudens buitengewone omstandigheden, nog diezelfde dag teruggebeld. 1057 DD Amsterdam.
Russell Advocaten Russell Advocaten Amsterdam.
Russell senior partner. Jan Dop advocaat partner. Ontmoet meer teamleden. Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk. 1082 AG Amsterdam. 1080 JK Amsterdam. t 31 20 301 55 55. f 31 20 301 56 78.
Advocatenkantoor de Binnenstad, Amsterdam Advocaten in Amsterdam Betaalbare rechtshulp zonder poespas. Sociale advocaten te Amsterdam.
Advocatenkantoor de Binnenstad is opgericht in 1981 en gevestigd in hartje Amsterdam, vlak bij het Muntplein. Ons kantoor richt zich vooral op de rechtshulp aan particulieren, maar we staan ook kleine bedrijven bij. Het zwaartepunt van ons werk ligt bij de gefinancierde rechtshulp.
MEIJERS CANATAN ADVOCATEN Strafrecht Advocaten Amsterdam.
Een advocaat behoort zich niet te lenen voor handelingen van zijn cliënt waarvan hij weet dat die in strijd zijn met de geldende huisregels van de penitentiaire inrichting waar zijn cliënt verblijft, ongeacht of dat schadelijk zou kunnen zijn voor een strafrechtelijk onderzoek.
Van Koutrik Advocaten: advocatenkantoor in Amsterdam.
Zodat u met een gerust hart uw juridische zaken aan ons kunt overlaten. Ons kantoor bestaande uit 6 zelfstandig werkende advocaten in een prachtig representatief pand in Amsterdam Oud-Zuid heeft nog ruimte voor een advocaat of advocaat-stagiaire ondernemer. Ons kantoor kenmerkt zich door een informele en professionele sfeer.
mr. Rob Jacobs advocaat familierecht Witlox Snijders Advocaten Amsterdam.
Sinds 1989 ben ik advocaat in Amsterdam. Tevens houd ik praktijk in Hilversum voor cliënten in het Gooi en omgeving. Vanaf 2002 ben ik ook werkzaam als NfM-registermediator voorheen het NMI. Ik heb Nederlands en internationaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.
Velink de Die Advocaten Gezondheidsrecht Amsterdam.
Caren startte haar loopbaan in 2001 binnen de sectie gezondheidszorg bij Pels Rijcken Droogleever Fortuijn, eerst als juridisch medewerker en een klein jaar later als advocaat. Om haar horizon te verbreden en volledige vrijheid te ervaren, is Caren in 2008 gaan ondernemen.
Advocaat Amsterdam? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons Netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Amsterdam is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Amsterdam hoeft om doorverwezen te worden.

Contacteer ons