Meer resultaten voor advocaat in amsterdam

 
advocaat in amsterdam
Advocaat-Amsterdam.nl Advocatenkantoren en advocaten uit Amsterdam op één site.
Zoek een advocaat. Attendeer advocaten op uw zaak. Vind uw advocaat in Amsterdam. Zoek zelf naar de meest geschikte advocaat. Beschrijf uw zaak en advocaten reageren. U kiest de meest geschikte advocaat. Twee manieren om een geschikte advocaat te vinden.
touchscreens
Advocatenkantoor De Baarsjes.
Uw advocaat zal in dit gesprek in overleg met u de te volgen strategie bepalen. Inkomende telefoongesprekken worden in beginsel direct beantwoord. Indien uw advocaat hiertoe verhinderd is, wordt u behoudens buitengewone omstandigheden, nog diezelfde dag teruggebeld. 1057 DD Amsterdam.
de Poolster
Advocaten Amsterdam gespecialiseerd in alle rechtsgebieden.
Bruins partners advocaten is een jong advocatenkantoor met 4 advocaten in het centrum van Amsterdam. Bruins partners helpt u bij al uw complexe zaken. De advocaten van Bruins partners zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, huurrecht, personen en familierecht, vreemdelingenrecht, arbeids en ontslagrecht en strafrecht.
goochelaar
Advocaten Amsterdam Home.
Hét internetportaal voor juristen. Private equity en fiscaliteit. Boek van de Week: Barmhartigheid in het burgerlijk recht. Meewerken aan handeling die belangen van derden schaadt: notaris aansprakelijk. Niet-genoten vakantiedagen in faillissement. Advocaten Amsterdam Valid XHTML and CSS Design by M.A.D.
hotel almere
AD Advocaten.
AKDP Advocaten uw advocatenkantoor Amsterdam Noord.
F 020 634 34 91. Advocatenkantoor Amsterdam Noord. AKDP Advocaten bestaat ruim 30 jaar. Ons kantoor kenmerkt zich door een combinatie van een commerciële praktijk gericht op ondernemingen en een individuele praktijk gericht op privépersonen. Bij AKDP zijn 5 advocaten werkzaam, ieder gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Hierdoor kunnen we een brede service bieden op terreinen als arbeidsrecht, sociale zekerheid, familierecht, strafrecht, belastingrecht en consumentenrecht. AKDP Advocaten vindt haar oorsprong in de sociale advocatuur van de jaren zeventig. In de loop der jaren is het verlenen van rechtshulp aan alle inkomensgroepen een belangrijke activiteit gebleven. Wij vinden het nog steeds essentieel zoveel mogelijk mensen toegang tot het recht te verschaffen bijv. via gefinancierde rechtsbijstand. Wilt u korting op uw eigen bijdrage? Vraagt u dan bij het Juridisch Loket naar een verwijzing naar een van onze advocaten. Onze expertise en jarenlange ervaring staan garant voor optimale rechtsbijstand. In de commerciële praktijk hechten wij ook belang aan toegankelijkheid door scherpe tarieven, goede bereikbaarheid en informeel contact. Wij bieden hierbij persoonlijke service, waarbij u telkens wordt bijgestaan door uw eigen advocaat.
Struycken Advocaten Op de bres voor vrijheid en betrouwbaarheid.
Mr Edo Bruijn. Mobiel telefoonnummer: 31 6 50 281 371 Sinds 2001 ben ik in Amsterdam beëdigd als advocaat en voer sindsdien een straf en civiele rechtspraktijk met de nadruk op strafzaken. Ik richt me zowel op complexe en minder complexe commune strafzaken zoals georganiseerde criminaliteit, vrouwenhandel, mensensmokkel, drugshandel/-import/-export, hennepteelt en bezit, moord, doodslag, zware mishandeling, gekwalificeerde vermogensdelicten Lees verder.
Advocaat in Amsterdam Oudaen Advocatuur.
ADVOCAAT IN AMSTERDAM. Oudaen advocatuur is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Amsterdam met een ruime ervaring in het vastgoedrecht, huurrecht en het arbeidsrecht. Onze advocaten in Amsterdam staan zowel ondernemers, overheidsinstanties als particulieren bij. De advocaten van ons kantoor kijken door middel van hun jaren lange ervaring en informele stijl zowel naar het kleinste detail als het grote geheel.
Van Till advocaten juridisch maatwerk vanuit Amsterdam jurist.
Vijf tips waarmee u alvast aan de slag kunt. Door: Marius Dekkers. Lees de blog. Boete voor eigenaar leegstaande woning Amsterdam. Door: Stefan Dalmolen. Lees de blog. Het non-concurrentiebeding in de agentuurovereenkomst: Waarmee dient u rekening te houden? Door: Jelmer Overdijk.
Advocaat Amsterdam? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons Netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Amsterdam is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Amsterdam hoeft om doorverwezen te worden.
Elassrouti.nl.
EL ASSROUTI ADVOCATEN. El Assrouti Advocaten is een dynamisch en modern advocatenkantoor gevestigd aan de Postjesweg 142c in Amsterdam. Het kantoor biedt sinds 2008 juridische dienstverlening aan particulieren en ondernemers. Wij streven ernaar om de beste te zijn in ons vakgebied.

Contacteer ons