Resultaten voor advocaat heerenveen

 
advocaat heerenveen
Verdonk Advocaten Mediators Heerenveen.
Verdonk Advocaten Mediators. Verdonk Advocaten Mediators is gevestigd in Heerenveen. Wij richten ons op zakelijke en particuliere dienstverlening. Elke advocaat is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Ook Mediation is vandaag de dag onmisbaar. Mediation via ons kantoor biedt het voordeel dat onze mediators ook gespecialiseerde advocaten zijn die kunnen buigen op een grote juridische kennis en ervaring in echtscheidingssituaties en familiekwesties.
incassobureau heerenveen
Jansen Albayrak de Vries advocaten opent deuren in Heerenveen GrootHeerenveen.
Ersen Albayrak werkte, eveneens in Leeuwarden, bij Rotshuizen Geense advocaten. In het jaar 2017 hadden de advocaten zich in Heerenveen al verenigd bij Nijenhuis Jansen advocaten. Na het afscheid van Jan Nijenhuis gestopt als advocaat besloten zij verder te gaan onder de nieuwe vlag van Jansen Albayrak de Vries advocaten.
verkooptrainingen
Arie Brink Advocaten ArieBrink Advocaten Heerenveen.
Arie Brink is al ruim dertig jaar een begrip in Heerenveen en omgeving. Een advocaat met een schat aan ervaring en een geweldig netwerk in de wijde regio. In het najaar van 2012 begon hij een kantoor dat zijn eigen naam draagt.
Experts in arbeidsrecht en ontslagrecht.
Dit samen met het scherpe uurtarief maakt het verschil met een advocaat. Vanuit Heerenveen wordt gewerkt voor heel Noord-Nederland Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Bent u op zoek naar een jurist die met u meedenkt, snel handelt en alle ins en outs van het arbeidsrecht en ontslagrecht kent?
Aardema van Boetzelaer Advocaten.
Advocaat / Partner. Han de Lange. De focus van de praktijk van Han ligt op het gebied van vastgoed, projectontwikkeling en het ondernemingsrecht in brede zin. Hij is gespecialiseerd in de juridische facetten van vastgoedontwikkeling, waaronder het opstellen van en de advisering over ontwikkelingsovereenkomsten. Tevens houdt Lees verder. Expertises: Bouwrecht Aanbestedingsrecht Ondernemingsrecht. Welkom op onze website. Wij zijn een middelgroot kantoor dat bestaat sinds 2006. Inmiddels bestaat ons kantoor uit zes advocaten. Ons doel is om een no nonsense kantoor te blijven. 8441 ER Heerenveen.
Advocatenkantoor Miedema I Heerenveen I Boedelverdeling I Scheidingsrecht.
Gaat u dan naar Advocatenkantoor Miedema in Heerenveen. Neem direct contact op. Advocaat Miedema: voor als u privé of zakelijk uit elkaar gaat. Ons onafhankelijk advocatenkantoor geeft u juridisch advies, onderhandelt en bemiddelt namens u en treedt op namens u in gerechtelijke procedures.
Groenewegen Advocaten en Notarissen Groenewegen Advocaten Notarissen.
Poststraat 91 Route beschrijving Heerenveen Postadres Postbus 612 8440 AP Heerenveen info@groenewegenadvocaten.nl. 31 522 20 20 50 Ceintuurbaan 106 spreekuurlocatie Route beschrijving Meppel. 31 513 65 55 55 K.R. Poststraat 91 Route beschrijving Heerenveen Postadres Postbus 589 8440 AN Heerenveen info@groenewegennotarissen.nl.
Fokalien Cuperus.
Advocatenkantoor Fokalien Cuperus is een advocatenkantoor wat gevestigd is in Heerenveen aan de sportiefste boulevard van Nederland, de Abe Lenstra boulevard. Het kantoor ligt tegenover het Abe Lenstra stadion, de thuisbasis van SC Heerenveen, Sportstad en het Cios. Advocatenkantoor Fokalien Cuperus is geen traditioneel advocatenkantoor. Er is geen imposante entree en u treft geen advocaat aan in een duur pak.
Bakx Snorn Advocatenkantoor Gespecialiseerd in strafzaken.
U heeft goed contact met uw eigen advocaat, maar door de kleinschaligheid van ons kantoor kunt u op ieder moment ook gebruik maken van de expertise van de collega's. Wij investeren continu in ons kennisniveau. Wij behartigen uw belangen op juridisch hoog niveau, ongeacht de aard, omvang en complexiteit van uw zaak. U behoort namelijk de optimale bijstand te krijgen om zo het verschil te maken in uw zaak. 8442 LE Heerenveen.
Over ons Alderse Baas.
U wilt als ondernemer, particulier of instantie de beste advocaat voor uw zaak? Bij ons is uw belang in goede en vertrouwde handen. Wij verlenen juridisch advies en staan u bij in uw rechtszaak. Als advocaat in Joure is onze belofte.:
Abe advocaten.
Einde alimentatieplicht bij opnieuw samenwonen alimentatiegerechtigde? LEES VERDER Jordan Deenen. 8441 PS Heerenveen. 0513 820 822. Gauke Boelensstraat 120. 9203 RS Drachten. 0512 748 022. 8440 AA Heerenveen. 8441 PS Heerenveen. t 0513 820 822. f 088 488 78 88.

Contacteer ons